Voorproefje

Wat leuk dat je een voorproefje komt nemen!

Leerkrachten
aan het woord

In deze video delen leerkrachten hun ervaring met Plusjeklas, om jou een idee te geven wat het werken met Plusjeklas in de praktijk inhoudt.

“Doordat de kinderen uitgedaagd worden in hun creativiteit, voel ik zelf ook meer de ruimte om creatief te zijn bij het geven van de lessen.”

“Ik vind het heerlijk om zelf ook elke keer weer verrast te worden door de les. Zo blijf ik zelf ook geïnspireerd en heb ik echt zin in de lessen.”

“De lessen zijn overzichtelijk, met korte en bondige teksten, waardoor de voorbereiding relatief snel kan.”

“Het voelt vooral heel prettig dat je een gedegen curriculum hebt om te gebruiken. Zelf hebben we gewoon de tijd niet om zoiets in elkaar te zetten.”

“Het is een mooie basis waarmee je zelf ook nog alle kanten op kunt als je wilt. Maar als je weinig tijd hebt, kan je ook gewoon de lessen draaien. Die vrijheid is prettig.”

“De opdrachten zijn prikkelend, uitdagend en gericht op vaardigheden. En erg mooi is de aandacht voor ”wie je bent”. Elke keer ben ik weer verrast hoe goed het in elkaar zit.”

Project
WONDERE WERELD

Probeer gratis 1 maand Plusjeklas!

Je krijgt de eerste vier lessen van het project WONDERE WERELD van ons om het uit te proberen.

Dit project heeft als cadeaupapiertje 'de fysieke aarde', de wereld waarop wij leven. We focussen in het project op het onzichtbare van de aarde. Zo wordt de nieuwsgierigheid aangewakkerd en worden kinderen gestimuleerd met (extra) verwondering om zich heen te kijken.

Maak hieronder je keuze: ga je werken met het jonge kind (groep 3,4,5) of met het oudere kind (groep 6,7,8)?

Voorproefje jonge kind
Voorproefje oudere kind

Nog vragen?

Smaakt het naar meer?

Plan een online meeting met één van onze experts voor een sneak preview van Plusjeklas.

Plan een sneak preview

Sluit dan een abonnement af en krijg direct toegang tot alle projecten. Bij Plusjeklas komen er jaarlijks nieuwe projecten online, waardoor het plusklas lesmateriaal altijd up-to-date is en jij nooit hetzelfde hoeft te doen.

Abonnement afsluiten