De projecten van Plusjeklas zijn opgezet door een enthousiast team van leerkrachten. Zij zijn werkzaam bij Jongleren.biz in Bennekom, een externe plusklas voor (hoog)begaafde kinderen.

Jongleren.biz is de ideale proeftuin voor Plusjeklas. Hier worden alle lessen bedacht en gegeven. Jongleren.biz heeft een eigen curriculum bedacht en inmiddels jarenlang ervaring met geven van dit plusklas-onderwijs.

Plusjeklas is gemaakt door leerkrachten en voor leerkrachten!

 

Om ook voor Plusjeklas te garanderen dat we de kennis van NU in huis hebben, onderhouden we nauw contact met de Wageningen Universiteit en het bedrijfsleven. De Provincie Gelderland heeft het financieel mogelijk gemaakt om alle lessen zodanig vorm te geven dat iedereen er gebruik van kan maken. Op die manier kunnen wij onze abonnementsgelden laag houden.

Het projectteam bestaat uit medewerkers van:

Jonglerenbiz - talentonderwijs Bennekom - PLUSjeKLAS Wageningen UR - PLUSjeKLAS Hoek Consultants - PLUSjeKLAS Oceanz 3D printing - PLUSjeKLAS

Ook aansluiten bij Plusjeklas?

We zijn altijd op zoek naar inspirerende bedrijven die ons willen voeden met kennis over gave projecten! Interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op!