Over Plusjeklas│Plusklas Lesmateriaal Voor Plusklasonderwijs

Over ons

‘Wij zijn Plusjeklas. Wij hebben een liefde voor onderwijs, eigenheid, positiviteit, sprankeling en ambitie: iets willen waarmaken in het leven. Wij geloven dat kinderen meer waarmaken vanuit hun eigen unieke kracht, vindingrijkheid en flow. Zo bereiden ze zich beter en duurzamer voor op het dynamische leven van nu en straks.’ 

De projecten van Plusjeklas zijn opgezet door een enthousiast team van leerkrachten. Zij zijn werkzaam bij Jongleren.biz in Bennekom, een externe plusklas voor (hoog)begaafde kinderen.

Jongleren.biz is de ideale proeftuin voor Plusjeklas. Hier worden alle lessen bedacht en gegeven. Jongleren.biz heeft een eigen curriculum bedacht en inmiddels jarenlang ervaring met geven van dit plusklas-onderwijs.

Plusjeklas is gemaakt door leerkrachten en voor leerkrachten!

Om ook voor Plusjeklas te garanderen dat we de kennis van NU in huis hebben, onderhouden we nauw contact met de Wageningen Universiteit en het bedrijfsleven. De Provincie Gelderland heeft het financieel mogelijk gemaakt om alle lessen zodanig vorm te geven dat iedereen er gebruik van kan maken. Op die manier kunnen wij onze abonnementsgelden laag houden.

Het projectteam bestaat uit medewerkers van:

Jonglerenbiz - talentonderwijs Bennekom - PLUSjeKLAS Wageningen UR - PLUSjeKLAS Hoek Consultants - PLUSjeKLAS Oceanz 3D printing - PLUSjeKLAS

Ook aansluiten bij Plusjeklas?

We zijn altijd op zoek naar inspirerende bedrijven die ons willen voeden met kennis over gave projecten! Interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op!

 

Wij hebben een vacature!

We zoeken voor ons team van Jongleren.biz een enthousiaste, betrokken en ondernemende leerkracht met een hart voor hoogbegaafde kinderen. Heb jij zin om mee te bouwen aan Plusjeklas? En ben jij die leerkracht die durft los te laten? Die prikkelende vragen kan stellen en zich dan durft te laten verrassen door de antwoorden van de kinderen? Durf jij te twijfelen aan jezelf om zo jouw onderwijs continu te verbeteren? Kijk dan hier voor de vacature plusklasleerkracht.