Lessen actualiteit - www.plusjeklas.nl

Lessen actualiteit

Life skills voor in de lockdown

We blijven nog langer in lockdown…dat vraagt best veel van ons! Er zijn bepaalde lifeskills die je in deze tijd extra hard nodig hebt. Wat dacht je van ‘energie managen’? Of ‘innoveren’ en ‘creatief denken’? Omdat alles zo snel verandert, moet je elke keer weer in staat zijn om nieuwe oplossingen te zoeken. En wat vraagt het veel van je skills om jezelf te motiveren! En van je skills om te kunnen verbinden!

Op deze pagina komen er deze weken verschillende lessen online die je goed online kunt meegeven en die helemaal gericht zijn op de lifeskills die zo hard nodig zijn in deze lockdown.

10 februari 2021

Deze week krijg je twee lessen kado die het innovatievermogen stimuleren bij kinderen. Innoveren is erg belangrijk gebleken afgelopen jaar! Ondernemers die snel in staat waren om te innoveren, pakten hun kans! Dat geldt ook voor het dagelijks leven van een kind. Als alles anders is, dan kan je ook alles ineens anders doen. Als niets zeker is, is alles mogelijk!

Bouw je eigen innovatieve chillplek


Deze les is geschikt voor het jonge en voor het oudere kind.

Sneeuwinnovatie


Deze les is geschikt voor het oudere kind.

28 januari 2021

Ook creatief denken is heel belangrijk in deze lockdown! Zoveel dingen die opeens anders gaan, dus ook zoveel kansen om iets te veranderen naar iets beters. Om het creatief denken te stimuleren vind je deze week hier twee lessen.

Ontwerp ‘de wereld in 1 dag machine’


Deze les is geschikt voor het oudere kind.

Ontwerp je eigen teleporteermachine


Deze les is geschikt voor zowel het jongere als het oudere kind.

21 januari 2021

Deze eerste week vind je hier twee lessen die helpen om kinderen bewust te maken van energiegevers. Het hele project ‘Plug in’, waar deze lessen onderdeel van zijn, is toegankelijk met een jaarabonnement.

Energiegevers


Deze les is geschikt voor het oudere kind.

Lievelingsplek


Deze les is geschikt voor zowel het jongere als het oudere kind.